Skip links

Avertizare si protectie la cutremur in scoli

Solutii inteligente de protectie si avertizare seismica

Instalarea sistemului in cadrul scolii Alexandru Ioan Cuza - scoala 199


In cadrul proiectului-pilot Scoli Sanatoase  am implementat noul sistem de avertizare si protectie la cutremur iSENTINEL. 

Poza 1 - inceputul colaborarii cu dl. dr. ing. Mircea Manolescu 

Poza 2 - instalarea sistemului iSENTINEL la Scoala 199 - Alexandru Ioan Cuza din cadrul Primaria Sectorului 3 

Multumim pentru colaborare domnului primar Robert Negoita si colegilor de la PS3 dar si doamnelor directoare Petrescu Elena si doamnelor director adjunct Baciu-Ursuianu Dorina si Cretu Cristina. Solutiile inteligente de protectie si avertizare seismica iSentinel® sunt echipamente modulare, configurabile in functie de nevoile utilizatorului, care, cu secunde sau zeci de secunde inainte de sosirea undei de soc a unui cutremur major, actioneaza decisiv pentru inlaturarea riscurilor previzibile si controlabile consecutive unui cutremur major. 

In functie de optiunile alese pot declansa intreruperea alimentarii cu gaze din exteriorul cladirii, a alimentarii electrice sau a alimentarii cu apa, deschiderea usilor cu acces controlat, aducerea ascensoarelor la parter, anunturi vocale, avertizare sonora, avertizare sms, pornirea grupului electrogen etc., prevenind in primul rand incendiile si exploziile intr-o situatie in care mijloacele de protectie curente devin inoperabile datorita lipsei curentului electric si retelelor de comunicatie. 

Solutiile iSentinel® sunt folosite cu deplina satsfactie in numeroase locuri printre care Cladirile Equilibrium1, Campus 6.1, IBM, Tower Center International, Lumina Verde, Green Gate, Banca Nationala a Romaniei si altele asemenea, institutii de invatamant, hoteluri, locasuri de cult, blocuri de locuit, case individuale, cel mai mare laser din lume (ELI Magurele), Bunge, A&D Pharma, Puratos, Avon, Faurecia, Feper si multe altele. 


 Ele au fost testate in laboratoare din Romania, SUA si Israel cu rezultate foarte bune, certificate si in curs de implementare si in Peru, Bulgaria si Elvetia. Au o larga recunoastere internationala (peste 100 de medalii, cupe, diplome si altele), fiind clasate nr.1 mondial la salonul international iCAN de la Toronto, Canada 🥇.


 #scolisanatoase #scolisigure #scolinzeb #sigurantacopii #isentinel #primariasector3 #scoala199 #scoalaalexandruioancuza

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.